Portu jugant contra la Reial Societat, el seu futur equip (EFE)
Girona

Portu serà el primer jugador que traspassarà el Girona quan arribi a un acord amb la Reial Societat

El jugador murcià té un acord tancat amb l'equip basc i ara només falta una entesa per la xifra del traspàs amb el Girona

Josep M. PuigActualitzat

Portu serà el primer jugador que traspassarà el Girona després de baixar a Segona Divisió. El jugador murcià ja té un acord tancat amb la Reial Societat i ara només falta que el Girona i l'equip donostiarra arribin a una entesa per la xifra del traspàs. La clàusula del jugador és de 10 milions d'euros i, en principi, el club basc està negociant una petita rebaixa.

Després de tres temporades i 28 gols en 112 partits de Lliga, Cristian Portugués tancarà la seva etapa com a futbolista del Girona per mantenir-se a Primera Divisió. Portu, que va veure frustrada a última hora la marxa al Sevilla l'estiu passat, vol tancar al més aviat possible el seu traspàs perquè el 8 de juny es casa i vol viure la lluna de mel amb el futur assegurat.

 

Patrick Roberts marxa cedit al Norwich

Patrick Roberts, que jugava al Girona cedit pel Manchester City, farà les maletes per tornar a Anglaterra, això sí, no es posarà a les ordres de Pep Guardiola si no que se'n va cedit al Norwich City, recentment ascendit a la Premier League.

 

Anar al contingut