Les portades de la premsa gironina, als peus del Girona de Míchel

Portades històriques per a un triomf històric: la premsa gironina, als peus del Girona de Míchel

Els tres principals diaris de les comarques gironines plasmen, en les seves portades, tot el gaudi que genera l'equip
Redacció Esport3 Actualitzat

El que està aconseguint el Girona aquesta temporada és una fita històrica, un èxit sense precedents. El triomf a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, contra el Barça (2-4), ja no es pot considerar una casualitat. Des que es va iniciar el campionat de Lliga, els blanc-i-vermells han ofert una imatge espectacular, amb un joc atractiu, ofensiu i de bon tracte amb la pilota. La fórmula està donant resultat i el conjunt que entrena Míchel està deixant bocabadat l'univers futbolístic. A Girona, on ja hi estan més acostumats, gaudeixen del moment que estan vivint. Els tres principals diaris de les comarques gironines plasmen, en les seves portades, tot el gaudi que genera l'equip.

Diari de Girona

El Diari de Girona obre l'edició d'aquest dilluns destacant que el Girona és un líder monumental i parla d'una exhibició antològica al camp del Barça.

Portada del Diari de Girona

L'Esportiu

L'Esportiu, per la seva banda, defineix el duel que es va viure al Lluís Companys com un assalt al poder. En destaca, també, la primera victòria contra el Barça, que reforça els de Míchel com a aspirants al títol de Lliga.

Portada de l'Esportiu

El Punt Avui

El Punt Avui destaca que el Girona va despullar el Barça a casa seva, amb un joc sense complexos que va captivar l'Estadi Olímpic.

Portada d'El Punt Avui
 

Són portades d'uns dies per emmarcar que el Girona s'està entestant a convertir en habituals. L'amenaça als dos grans de La Lliga ha deixat de ser una anècdota.

Mira el resum del Barça - Girona (2-4)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut