Lewandowski parla amb Santos durant un entrenament
Lewandowski parla amb Santos abans d'un entrenament
Futbol

Polònia destitueix el seleccionador Fernando Santos l'endemà que Lewandowski demanés canvis

La derrota amb Albània, que complica la seva classificació per a l'Eurocopa, va ser el detonant de la decisió

Redació Esport3Actualitzat

Aquest dimecres s'ha fet oficial la destitució de Fernando Santos com a seleccionador de Polònia. Menys de nou mesos després de ser nomenat, el tècnic campió d'Europa el 2016 amb Portugal, el seu país, paga la mala arrencada a la fase classificatòria per l'Euro 2024. Els polonesos són quarts del grup E amb 6 punts, 4 per darrere de la líder Albània, i només superen a la taula la modesta Fèroe.

La desfeta en l'últim compromís va ser el detonant de la decisió que ha defensat el president federatiu Cezary Kulesza, juntament amb la súplica del capità, el culer Robert Lewandowski.

Lewandowski va demanar "grans canvis" a la selecció

Després d'una arrencada poc golejadora amb el Barça, el davanter va veure com aquest diumenge la seva selecció es complicava -i força- la classificació per a l'Eurocopa 2024 després de perdre per 2 a 0 contra l'Albània de l'exblaugrana Silvinho.

Per això Lewandowski, capità de l'equip, va voler demanar "grans canvis" per revertir la mala inèrcia de joc i els mals resultats de l'equip. En una entrevista a la televisió estatal polonesa, el davanter es mostrà "impotent" i "incapaç" d'explicar els motius del mal resultat contra els albanesos.

"No sé què ha passat amb un equip que, gairebé amb la mateixa alineació, solia jugar molt millor. Sé que tenim potencial per jugar molt millor."

El polonès va declinar parlar sobre el futur del seleccionador, el portuguès Fernando Santos, però hi ha coses que no cal dir-les. Els desitjos de "Lewy" són ordres a Polònia.

Lewandowski, contra Albània
Anar al contingut