Medy en el moment de l'expulsió contra el Mallorca
Mendy en el moment de l'expulsió contra el Mallorca (Reuters)
Futbol

Polèmica per la sanció del Comitè de Competició al madridista Mendy

El jugador va ser expulsat amb vermella directa per una dura entrada a Muriqi en el partit contra el Mallorca a Son Moix

Redacció Esport3Actualitzat

El lateral esquerre del Reial Madrid Mendy es va convertir en el primer jugador expulsat d'aquesta temporada a la Lliga. La seva dura entrada al temps afegit al davanter Muriqi li va costar la vermella directa. Una expulsió que li podria suposar més d'un partit de suspensió per conducta violenta, ja que en cap moment va estar a disposició de disputar la pilota.


La resolució del Comitè de Competició, però, ha dictat només un partit de sanció a Mendy, una decisió molt debatuda a les xarxes socials. Un dels que ha alçat la veu ha estat el col·legiat i col·laborador d'"Onze" Joan Fàbregas, que ho considera un escàndol. Segons el mateix Fàbregas, el primer error arriba des de l'acta de l'àrbitre del partit, Soto Grado, que va descriure l'acció com una "entrada fent ús de força excessiva en la disputa de la pilota". 

Fàbregas explica que el Comitè de Competició s'ha aferrat a la descripció de Soto Grado a l'acta arbitral per sancionar només un partit a Mendy. 

Anar al contingut