Manau, jugadora de l'Europa, en una acció del partit (Europa)

Polèmica per la prohibició d'una estelada a una seguidora de l'Europa a Madrid

La seguretat de l'estadi ha volgut retirar la bandera a una aficionada del conjunt de Gràcia, que es jugava l'ascens contra l'Atlètic de Madrid B
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Europa femení tenia l'oportunitat de culminar una gran temporada amb el campionat de Segona RFEF. El conjunt de la Vila de Gràcia s'ha desplaçat a Madrid acompanyat d'uns 200 seguidors, que han viscut en directe el partit contra l'Atlètic de Madrid B. El triomf, però, ha estat de l'equip local (1-0), que ha assolit l'ascens de categoria. Amb aquesta derrota, l'Europa disputarà la fase de play-off.

Una de les imatges del partit, però, ha arribat des de les grades del CD Wanda Alcalá de Henares. I és que la seguretat de l'estadi s'ha dirigit a una aficionada de l'Europa a qui li volien treure una estelada que portava penjada al coll. Ha estat llavors quan altres seguidors graciencs han discutit la decisió amb l'encarregat de seguretat.

L'agent assegurava que no podia anar amb la bandera perquè "amb l'estrella no es pot passar". Els seguidors de l'Europa, però, no s'han donat per vençuts i han replicat assegurant que "la bandera de la Comunitat de Madrid també té estrelles". L'escena l'ha recollit en un vídeo el compte de Twitter Toc Escapulat 107.7FM. 

Després de tot, l'aficionada ha pogut seguir el partit del seu equip des de la graderia acompanyada de l'estelada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut