Lunin ha estat exigit a la primera meitat (Reuters)
Futbol

Polèmica pel gol anul·lat a Sesko en el Leipzig-Reial Madrid

L'equip alemany havia trobat porta en el primer minut, però l'àrbitre ha invalidat el gol després de consultar-ho amb el VAR

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha estat atropellat per una potent sortida del RB Leipzig a l'anada dels vuitens de final de la Champions, però ha estat salvat per la campana. O millor dit, per l'àrbitre. El bosnià Irfan Peljto ha decidit anul·lar un gol de l'RB Leipzig al primer minut de joc, després d'una rematada de Benjamin Sesko. Aquesta és la jugada: 


Tot i que en un primer moment es podria pensar en fora de joc del davanter eslovè, a la repetició es pot veure clarament com el jugador que remata està en posició correcta en el moment de la passada.

L'argumentació arbitral pot anar dirigida més aviat cap a una falta sobre el porter Lunin per part d'un altre jugador, però el contacte és mínim. Una jugada que hauria pogut canviar molt el desenvolupament del partit i que en aquest cas, curiosament, ha afavorit el Madrid.

El Leipzig tira d'ironia

Els alemanys no donaven crèdit al gol anul·lat. Prova és la piulada que ha fet el compte oficial del club, en què retuitegen una fotografia d'Ancelotti aixecant la cella, i diuen: "Nosaltres al minut 2".
 

L'entrenador del Leipzig, Marco Rose, no entenia la decisió arbitral.

"No hi havia fora de joc ni falta. No sabem per què no s'ha donat validesa a aquesta acció. No sabem com hauria anat el partit, però... Pot ser que estigués una mica nerviós l'àrbitre per ser el seu primer partit a aquest nivell. Ha comès errors, i ja està"

Les polèmiques del Reial Madrid amb el VAR es van acumulant aquesta temporada. 

Recupera el resum del partit:
 

Anar al contingut