Daniele Orsato ensenya targeta vermella a un utiller del Sevilla (Reuters)

Polèmica a Eindhoven: anul·len un gol a Pedrosa sense ni consultar el monitor

L'italià Daniele Orsato ha rebut un avís del VAR per mans i no ha volgut revisar l'acció
Redació Esport3 Actualitzat

Els sevillistes encara s'estiren els cabells. El gol anul·lat pel VAR a Pedrosa els hauria pogut donar la primera victòria a la Champions contra el PSV a Eindhoven. La polèmica està servida.

En un partit sofert, Adrià Pedrosa hauria pogut avançar el conjunt andalús al principi de la segona part, però incomprensiblement l'àrbitre italià Daniele Orsato ha decidit anul·lar el gol. I el més inaudit és que ho fa sense ni consultar el monitor.

Aquesta és la situació. Ramalho fa un mal refús i la pilota toca el cos de l'exblanc-i-blau, que aconsegueix la possessió de la pilota, trepitja l'àrea i marca a Benítez amb un xut creuat. Uns minuts més tard, però, Orsato decideix anul·lar el gol.

Des de la sala VAR li indiquen que Pedrosa ha tocat la pilota amb la mà i Orsato l'anul·la sense revisar l'acció. La reacció a la banqueta, unànime: protestes i indignació, i un dels utillers fins i tot acaba veient la targeta vermella per protestar. Sens dubte, una decisió controvertida que aixecarà polseguera.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut