Polèmic debut de Granero com a comentarista del clàssic

Els usuaris de la xarxa no passen per alt la manera com el Pirata ha justificat la decisió arbitral més opinable
Redacció Esport3 Actualitzat

Esteban Granero ha estrenat aquest dissabte una nova etapa professional com a comentarista de Dazn. Les aportacions del Pirata durant el clàssic, que fa tres anys va penjar les botes al Marbella i també és fundador d'una empresa puntera de big data esportiu, han estat escoltades amb atenció per milers d'usuaris coneixedors del seu desacomplexat sentiment blanc.

L'aportació de Granero més comentada a la xarxa ha estat quan ha opinat del possible penal de Tchouaméni a Araujo amb què s'ha anat al descans. El francès s'ha penjat del coll de l'uruguaià, però el col·legiat Gil Manzano ha preferit deixar consumir la primera meitat. Per a David Villa l'acció mereixia ser sancionada com a pena màxima, mentre que el Pirata" ha despatxat el tema assegurant que "m'agrada que al futbol hi passin coses". "El futbol és un esport de contacte i s'ha de deixar jugar", ha dit.

Aquesta mateixa setmana, Granero havia reivindicat el paper de José Mourinho com a "principal artífex" que els enfrontaments entre Barça i Madrid "canviessin". L'exfutbolista feia referència a l'escalada de tensió viscuda en la coneguda com a "guerra de clàssics" del 2011, quan Pep Guardiola era el responsable de la banqueta culer i l'antagonisme amb el portuguès va viure el seu clímax. Granero, aleshores, es deia que integrava la guàrdia pretoriana de Mou al costat de noms com Arbeloa o Xabi Alonso.

Mira el resum del Barça-Madrid (1-2)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut