MotoGP

"Pole" amb rècord per a Marc Márquez a Sachsenring

Marc Márquez ha aconseguit la "pole" 85 de la seva carrera al Gran Premi d'Alemanya i la desena consecutiva a la pista de Sachsenring. El francès Quartararo l'ha posat contra les cordes, però finalment sortirà segon. Viñales completarà la primera fila.

Eva FríasActualitzat

Fabio Quartararo ha posat contra les cordes Marc Márquez en una lluita per la "pole" que ha tingut un final de gran emoció. El de Cervera havia superat el seu propi rècord de l'any passat i no ha deixat que el francès li traiés la seva desena "pole position" consecutiva al circuit alemany i la cinquena de la temporada. Així que amb un registre d'1'20.195, el català ha batut un nou rècord i ha tornat a demostrar que la pista de Sachsenring és una de les seves predilectes i que millor li van al calendari.

 

Quartararo ha pogut apropar-se al temps de l'Honda amb una marca d'1'20.4 i sortirà segon en una primera línia completada per un altre català, Maverick Viñales. Álex Rins s'ha hagut de conformar amb la quarta posició i obrirà la segona fila després de lluitar fins al final. S'ha quedat a les portes d'ocupar la primera línia, però és la segona millor marca de la temporada per al barceloní, que va sortir tercer a Assen i està demostrant la seva millora en els classificatoris. 

Pol Espargaró s'ha classificat vuitè i no sortia des del "top 10" des del Gran Premi d'Amèrica, on va aconseguir classificar-se cinquè. El seu germà, Aleix Espargaró, sortirà quizè.

Aquesta ha estat la "pole" número 57 de Márquez a MotoGP i es troba a una d'igualar Mick Doohan amb 58. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut