El tècnic argentí va entrenar el Chelsea (Europa Press)
Futbol

Pochettino, nou seleccionador dels Estats Units

L'última banqueta en què es va asseure el tècnic argentí va ser la del Chelsea

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic argentí Mauricio Pochettino serà el pròxim seleccionador dels Estats Units. Així, doncs, agafarà el relleu de Gregg Berhalter amb el Mundial 2026 com a objectiu, que organitzarà els Estats Units, amb Mèxic i el Canadà.

La selecció dels EUA ha fracassat aquest estiu a la Copa Amèrica, on no va superar la fase de grups en un torneig on era el país amfitrió.

El tècnic argentí va entrenar al Chelsea (Europa Press)

La seva trajectòria

L'última banqueta en què es va asseure Pochettino va ser la del Chelsea, d'on va sortir aquest maig després de només una temporada al club britànic.

Amb 52 anys, l'entrenador ha passat per altres equips com el Tottenham, amb què va aconseguir la final de la Champions League el 2019, o el París Saint-Germain, amb què va guanyar la lliga i la copa franceses. L'argentí es va començar a fer un nom com a entrenador a Europa a la banqueta de l'Espanyol, on va dirigir l'equip entre el 2009 i el 2012 i és una llegenda del club. 

Un aspecte important per a la contractació de l'argentí com a nou cervell de la selecció nord-americana és que va coincidir en el seu temps al Southampton amb Matt Crocker, que és l'actual director esportiu de la Federació de Futbol dels Estats Units.

 

Anar al contingut