Mauricio Pochettino celebra la classificació del Tottenham per a la final de la Champions (EFE)

Pochettino: "Els meus jugadors són herois i Lucas Moura, un superheroi"

El tècnic argentí del Tottenham ha mostrat el seu agraïment als seus futbolistes per haver assolit una històrica classificació per a la final de la Champions
Actualitzat

L'entrenador del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, ha agraït al futbol una nit com la d'aquest dimecres, en què el seu equip ha remunat un 2 a 0 advers contra l'Ajax d'Amsterdam per classificar-se per primera vegada a la seva història per a la final de la Lliga de Campions.

"Encara és difícil parlar. L'emoció és increïble. Gràcies, futbol. Els meus jugadors són herois. La segona part ha estat fantàstica, aquest tipus d'emoció sense el futbol no és possible. Gràcies a tothom que ha cregut en nosaltres. És difícil descriure això amb paraules", ha assegurat en declaracions a la cadena BT Sport.

"Hem demostrat que estimem l'esport i el futbol. Ha estat una alegria poder veure aquest tipus de partit. És difícil competir a aquest nivell. Estic encantat de ser entrenador  Tots són herois, però Lucas és un superheroi."

Poc després, el tècnic argentí ha explicat els motius pels quals no ha pogut reprimir les llàgrimes al final del partit després de la increïble remuntada del seu equip.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut