Dani Olmo ha tingut un debut per recordar (EFE)

Pluja de milions: Els 10 fitxatges més cars del mercat

El Barça, amb Dani Olmo, entra a la llista dels traspassos més costosos, liderada per l'Atlètic de Madrid amb la "bomba" de Julián Álvarez
Redacció Esport3 Actualitzat

Amb el mercat a punt de tancar-se, repassem els fitxatges més cars de l'estiu. Els clubs anglesos han tornat a dominar el mercat, però la bogeria més gran ve firmada per l'Atlètic de Madrid. El Barça aconsegueix colar-s'hi amb Olmo i el Madrid se'n queda fora malgrat haver pagat 47,5 milions per Endrick. L'Aràbia Saudita, França, Alemanya i Itàlia completen la llista publicada per Transfermarkt, que valora la quantitat fixa sense les variables.

10. Michael Olise - 53 milions

El Bayern de Múnic s'ha adjudicat una de les perles més desequilibrants del mercat: l'extrem dret de 22 anys que ho va petar l'última temporada al Crystal Palace, amb deu gols en dinou partits.

9. Teun Koopmeiners - 54,7 milions

Thiago Motta reforça el mig del camp de la Juventus amb l'holandès que va tenir un paper clau perquè l'Atalanta aixequés l'Europa League. El traspàs no ha sigut fàcil. El futbolista es va posar en rebel·lia amb el club de Bèrgam per forçar la seva marxa i es va perdre així la final de la Supercopa d'Europa contra el Reial Madrid.

8. Dani Olmo - 55 milions

El fitxatge estrella del Barça, revaloritzat després d'una fenomenal Eurocopa, abandona el Leipzig i torna al club on va competir en les categories inferiors. El debut va ser immillorable i va marcar el gol de la remuntada a Vallecas.

Olmo i Yamal, celebrant el gol de l'egarenc a Vallecas (Reuters)

7. Amadou Onana - 59,35 milions

L'Aston Villa d'Unai Emery ha aconseguit un dels futbolistes amb més projecció mundial. Internacional per Bèlgica, va acaparar totes les mirades després de dues grans temporades amb l'Everton i s'ha consolidat a la Premier League amb tan sols 23 anys.

6. João Neves - 59,92 milions

Luis Enrique s'ha reforçat amb una de les promeses de Portugal. Amb tan sols 19 anys, es va fer un lloc a l'onze del Benfica i ja ha deixat imatges de qualitat a la lliga francesa, amb quatre assistències en dues jornades. Un migcampista amb molt futur.

5. Pedro Neto - 60 milions

No podia faltar a la llista el Chelsea. El club que ha gastat més diners en el mercat ha pagat una milionada per l'extrem portuguès dels Wolves. Una peça més per completar una plantilla on també han arribat els exblaugranes Marc Guiu i Joao Félix.

4. Moussa Diaby - 60 milions

Tampoc podia faltar un representant de l'Aràbia Saudita. L'Al-Ittihad ha pescat el desequilibrant extrem dret de l'Aston Villa, que l'estiu passat havia pagat 55 milions al Bayern Leverkusen.

3. Leny Yoro - 62 milions

L'únic defensa que es cola en el top 10 és un dels diamants del futbol francès. Titular al Lilla amb només 18 anys, el Manchester United ha tirat la casa per la finestra per assegurar-se un dels centrals cridats a liderar la pròxima dècada.

2. Dominic Solanke - 64,30 milions

El Tottenham ja té el seu "killer". Després de la marxa de Harry Kane al Bayern l'estiu passat, el club londinenc reforça la davantera amb el nou del Bournemouth, que va firmar dinou dianes a la lliga anglesa la temporada passada. Més pólvora per al projecte d'Ange Postecoglou.

1. Julián Álvarez - 75 milions

La "bomba" de l'estiu. L'Atlètic de Madrid ha fet una forta inversió pel davanter argentí, suplent de Haaland al Manchester City. Amb 24 anys i un Mundial al seu currículum, té l'objectiu d'apujar el nivell de l'equip del Cholo Simeone.

Així va ser anunciat l'Aranya (ATM)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut