Joan Laporta, durant un acte d'aquesta setmana (EFE)
Barça

Plega un altre gran càrrec de confiança de Laporta al Barça

Àngel Rocamora, executiu de l'àrea econòmica, ha decidit abandonar el club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Sembla ja una constant en els últims anys a can Barça, però no per ser-ho deixa de ser sorprenent: un altre executiu d'importància ha volgut posar punt final a la seva vinculació amb el club blaugrana. Es tracta d'Àngel Rocamora, segons ha avançat el diari Ara; una figura destacada dins de l'àrea econòmica. El motiu respondria a la necessitat de Rocamora d'emprendre nous projectes professionals en el món de l'administració pública. De fet, ja fa setmanes que no treballa pel Barça.

Rocamora es va incorporar a can Barça a principis del 2020 sota la presidència de Josep Maria Bartomeu com a responsable fiscal, i va passar més tard a ser director d'administracions i finances. Malgrat el canvi de junta directiva, es va mantenir en el seu càrrec. L'adeu de Rocamora ha permès la promoció de Marcel Ramírez com a director de finances.

Segons avança el diari Ara, la sortida de Rocamora no podria ser l'última, ja que el màxim responsable de l'àrea d'estratègia, Albert Bagó, estaria a un pas de deixar l'entitat blaugrana per passar-se al Girona.

 

Un degoteig de baixes que no cessa

La baixa d'executius des del maig del 2021, quan Laporta accedeix a la presidència, fins a l'agost del 2024 no té fi: un total de 25. David Barrufet va ser el primer d'una llarga llista. L'aleshores mànager general d'handbol va abandonar el Barça després de 37 anys lligat al club. Darrere seu van marxar, com a noms més destacats, el secretari tècnic de futbol, Ramon Planes, el director de la Masia, Xavier Martín (novembre del 2021), el director general del club, Ferran Reverter (febrer del 2022), el secretari tècnic, Jordi Cruyff (maig del 2023), el director de l'Espai Barça, Jordi Lllauradó (juny 2023), el director de futbol, Mateu Alemany (agost del 2023), el director de futbol femení, Markel Zubizarreta (setembre del 2023), la directora general corporativa, Maribel Meléndez (febrer del 2024), o el director d'esports, Xavier Budó (juny del 2024).

Anar al contingut