Vergonya europea del Barça (Reuters)
Lliga de Campions

Pitjor ratxa històrica del Barça a la Champions League

El conjunt blaugrana acumula cinc partits consecutius sense guanyar, amb quatre derrotes i un empat sumant la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman té les hores comptades a la banqueta del FC Barcelona. La derrota a l'Estádio da Luz deixa el tècnic neerlandès més fora que mai del conjunt blaugrana. El Benfica no ha donat cap opció al Barça i s'ha imposat per un contundent 3 a 0. El triomf dels portuguesos ha fet que el FC Barcelona hagi patit la pitjor ratxa de la història del club a la Champions League.

Sumant els darrers partits de la temporada passada, el Barça acumula fins a cinc partits sense guanyar: quatre derrotes (Juventus, PSG, Bayern i Benfica) i un empat (PSG). També és la primera vegada que els blaugranes perden els dos primers partits de la fase de grups de la Champions. La darrera vegada que el Barça va patir dues derrotes a la fase de grups va ser el 2001, amb Serra Ferrer a la banqueta. En aquella ocasió, el Barça no va passar a vuitens de final.

Últims del grup E

Les dues derrotes en els dos primers partits de la fase de grups deixa el FC Barcelona últim del seu grup. El Bayern de Munic, que ha tornat a golejar, és primer amb 6 puns, segons són el Benfica amb 4 i el Dinamo de Kíev és tercer, amb un punt. Els blaugranes no sumen cap punt, cap gol a favor i sis en contra. Uns números difícils de pair per als barcelonistes.

Així està la classificació del Grup E
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut