Piqué durant un acte (Europa Press)
Piqué durant un acte (Europa Press)
futbol

Piqué ataca el govern andorrà i anuncia que traurà el seu equip del país

L'exjugador del Barça ha acusat els dirigents de "deixar Andorra sense futbol professional"

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué esclata contra el govern andorrà. L'exjugador del Barça s'ha queixat amargament del tracte dels dirigents del país i els ha acusat de deixar-los sense instal·lacions i convidar-los de retruc a deixar el país. "Gràcies per expulsar-nos del país", ha etzibat Piqué a les xarxes.

El president de l'Andorra ha explicat que ha invertit 4 milions d'euros per adequar l'Estadi Nacional d'Andorra a les exigències de la Lliga. El govern andorrà, però, vol realitzar uns canvis que impossibiliten que l'equip de Piqué hi segueixi jugant. L'exfutbolista ha denunciat que no hi han altres instal·lacions on poder complir els requisits de la Lliga i ha anunciat que no els queda més remei que marxar.

"Hem invertit més de 4M d'euros a adequar l'Estadi Nacional perquè @LaLiga ens deixi jugar i ara ens feu fora. No hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per poder competir l'any que ve. Gràcies per expulsar-nos del país. No ens queda una altra solució que marxar i canviar el nom del club. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional."

El principal punt de conflicte és que el govern andorrà vol adequar l'estadi per utilitzar-lo per a futbol i rugbi. Gerard Piqué, però, assegura que no hi ha cap instal·lació que pugui acollir el seu club i ha anunciat que no queda una altra solució que "marxar del país".

El dirigent català ho ha anunciat a les xarxes i ha citat unes declaracions del secretari d'estat d'Esports andorrà. També ha amenaçat, no només de marxar, sinó de canviar el nom de l'equip.

 

El Govern respon Piqué: "És estrany..."

La Ministra d'Esports del govern andorrà ha respost Piqué i li ha recriminat la seva postura. Mònica Bonell ha explicat que tenen converses des del maig amb representants del FC Andorra, però que encara no saben quines intencions tenen. També ha recordat que els organismes públics han invertit 1,3 milions en les instal·lacions.

"El Govern ha de saber quines son les intencions del FC Andorra, lamentem un tuit com el d'avui. Si estem pendents que ens expliquin els eu projecte a partir del 2024, un tuit així el que indica és que volen marxar. No s'ajusta amb el que està fent el Govern amb el FC Andorra ni amb les converses que tenim amb ells des del maig del 2023. És estrany"

 

Anar al contingut