Oriola, en l'últim partit Catalunya-Argentina (Joaquim Alberch / FCBQ)
Oriola, en l'últim partit Catalunya-Argentina (FCBQ)
bàsquet

Pierre Oriola, quart fitxatge amb passat blaugrana del nou Hiopos Lleida

L'aler de Tàrrega viurà la seva tercera etapa al Segrià. Aquest divendres la Penya també ha anunciat Gates

Redacció Esport3Actualitzat

Incorporació d'alçada per al nou Hiopos Lleida. L'aler Pierre Oriola, desvinculat aquesta setmana del Baxi Manresa, aterra a l'Espai Fruita per ser un dels puntals de l'equip del Segrià en el seu retorn a l'ACB. La darrera temporada al Bages, Oriola va intervenir en 30 partits, amb 3,9 rebots i 4,7 de valoració amb 12:41 minuts de mitjana de joc.

Amb 31 anys, es prepara per viure la seva tercera etapa a l'entitat de la Terra Ferma, després d'haver-hi jugat en categories formatives (2008-09) i a la LEB Or (2012-13).

A Lleida, passant pel Palau

El jugador de Tàrrega és el cinquè fitxatge anunciat pel Hiopos Lleida i el quart amb un passat recent al Barça.

A banda d'Oriola, campió del món amb Espanya el 2019 que va arribar a ostentar la capitania blaugrana, jugaran a les ordres de Gerard Encuentra l'escorta Oriol Paulí i els joves provinents del planter culer Michael Caicedo i Rafa Villar. Aquest últim ja va militar al Lleida com a cedit les dues últimes temporades.

L'única novetat coneguda fins ara que no s'ha canviat al vestidor local del Palau és el pivot finlandès Alexander Madsen, ex del MoraBanc Andorra.

La Penya anuncia Gates

Un altre dels catalans de la màxima categoria del bàsquet estatal, el Joventut, també ha aprofitat aquest divendres per anunciar una incorporació. Es tracta de l'aler Kaiser Gates, arriba procedent dels Long Island Nets de la G-League. El nord-americà signa per a una temporada i la seva arribada tanca la plantilla badalonina a l'espera que es resolgui el futur de Ricky Rubio.

Anar al contingut