Pierre Oriola: "Girona? Pot ser un destí, però de moment estic centrat en la recuperació"
Pierre Oriola, excapità del Barça (@pierreoriola)
Bàsquet

Pierre Oriola: "Girona? Pot ser. De moment estic centrat en la meva recuperació"

Pierre Oriola ha passat pel programa "Tu diràs" de RAC1 per parlar del seu passat al Barça i del seu futur proper, lluny del Palau Blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

L'excapità del Barça de bàsquet, una vegada ja ha fet públic que tanca la seva etapa al club blaugrana, està centrat a recuperar-se i serà després quan escoltarà ofertes de futur

"El Girona és un projecte molt atractiu i tenint el Marc allà el fa encara més atractiu. Per què no? De moment, però, no tinc cap oferta en ferm sobre la taula."

El pivot de Tàrrega, de 30 anys, no es planteja retirar-se i assegura que amb la lesió ha après a aixecar-se i continuar lluitant.

"Porto un mes i mig sense entrar en una pista i no puc anar de 0 a 100. He d'anar gestionant les càrregues. Estic una mica preocupat pel meu estat físic, però crec que mai havia estat tan bé físicament."

Com ja havia manifestat en l'entrevista a "La sotana". Oriola ha explicat què li ha dolgut més de la seva marxa del club blaugrana:

"La decisió del Barça és una decisió esportiva que s'ha de respectar. Estic dolgut per no haver tingut un comunicat de comiat desitjant-me sort en el futur."

A l'excapità blaugrana li hauria agradat poder jugar el darrer partit al Palau Blaugrana, però ha aprofitat el seu pas per RAC1 per mostrar-se agraït al Barça on -ha comentat- "ha estat molt feliç" i ha demanat que no es treguin les seves paraules de context:

"S'han utilitzat les meves paraules a 'La sotana' per omplir pàgines de diari. No tinc cap problema amb ningú del Barça ni estic enfadat. Al contrari. Estic agraït a tothom que ha fet possible que jo jugui al Barça."

 

Anar al contingut