Pierre Gasly ha fet el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya (Reuters)

Pierre Gasly domina els primers entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya

Valteri Bottas ha acabat segon; Max Verstappen, amb el seu Red Bull, ha relegat Lewis Hamilton al quart millor temps
Actualitzat

Sorpresa a la presa de contacte amb el GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 i és que Pierre Gasly amb el seu Red Bull ha fet el millor temps en els primers entrenaments lliures que s'han disputat aquest divendres al migdia al Circuit de Silverstone. Els Mercedes han dominat durant bona part de la sessió però en les últimes voltes han aparegut els Red Bull. Valteri Bottas ha acabat en la segona posició, a quatre dècimes del francès; Lewis Hamilton s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça i és que el company de Gasly, l'holandès Max Verstappen, ha acabat signant el tercer millor cronòmetre.

Els Ferrari de Charles Leclerc i de Sebastian Vettel han acabat cinquè i sisè, respectivament. El McLaren de Carlos Sainz ha rodat amb el desè temps més ràpid a gairebé dos segons del dominador Pierre Gasly.

En el capítol d'incidències hi ha hagut dos clars protagonistes. D'una banda, Kimi Räikkönen, que ha vist com el seu Alfa Romeo es quedava aturat a l'asfalt per una avaria en el motor motiu pel qual ha onejat la bandera vermella en el traçat anglès mentre retiraven el seu monoplaça de la pista.

D'altra banda, Romain Grosjean ha sortit de pista en dues ocasions. En la primera ha perdut el frontal del seu monoplaça després de xocar contra una de les tanques seguretat i, posteriorment, ha protagonitzat una virolla.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut