Guiu, fotografiat al final del partit d'aquest dijous amb el somriure a la cara
Guiu, fotografiat al final del partit d'aquest dijous amb el somriure a la cara (@ChelseaFC)
futbol

Picada letal de Marc Guiu: s'estrena al Chelsea amb una de les seves especialitats

El davanter vallesà fa el segon dels "blues" contra l'Amèrica, però l'organització li atribueix al defensa Calderón

Redacció Esport3Actualitzat

Tant se val si és al Johan Cruyff de Sant Joan Despí, com a l'estadi Mercedes Benz d'Atlanta. Les picades de Marc Guiu són igual de letals sigui quin sigui l'escenari del partit. Aquesta matinada, el davanter vallesà ha estrenat el seu compte golejador amb el Chelsea en l'amistós contra l'Amèrica de Mèxic, resolt amb un clar 3-0 a favor dels londinencs, desplegant una de les seves especialitats: les irrupcions al primer pal.

Guiu ha aprofitat una jugada per la banda esquerra conduïda per Sterling i Dewsbury-Hall per avançar-se als defenses amb una combinació de potència i intuïció. Una rematada de cap marca de la casa amb reminiscències d'aquell mític golàs de taló davant el Rayo Majadahonda que va deixar afònic el narrador.

De forma anecdòtica, la diana ha estat atribuïda al defensa Calderón, que amb la cama acaba d'introduir la pilota a la porteria. El més important, però, és que el seu equip li assigna a ell a les xarxes socials.

Moment crucial per a Guiu

El gol de Guiu arriba en un moment crucial de la pretemporada. El de Santa Maria de Palautordera té la necessitat de seduir el nou tècnic del Chelsea, Enzo Maresca, si vol romandre a Stamford Bridge i no ser, com molts dels integrants de la saturada plantilla londinenca, carn de cessió.

Només en zona ofensiva, l'italià disposa dels francesos Nkunku i Fofana, l'anglès Madueke, el senegalès Jackson o el belga Lukaku, a qui es busca nou destí. L'alta competència ha provocat que, des del primer dia que va ser traspassat pel Barça a la capital anglesa, el nom de Guiu hagi estat relacionat amb equips com el Sevilla o l'Espanyol.

Anar al contingut