Lewandowski valora el paper dels joves del Barça (EFE)

Picada d'ullet de Lewandowski als joves del Barça

El davanter blaugrana fa un balanç positiu de la gira de pretemporada i destaca el paper del planter
Redacció Esport3 Actualitzat

Punt final de la gira de pretemporada del Barça als EUA. I Lewandowksi, un dels protagonistes de l'equip, en fa un balanç positiu, sigui per les sensacions del grup, sigui pels resultats, o bé pel paper dels joves. Justament després del partit, als micròfons de TV3, va parlar ben clar sobre el planter del Barça.

"Crec que ens hem entrenat molt als EUA, però sabem que necessitem més temps. Falten jugadors, però amb els joves ens podem entrenar, ja que juguen. Mirem-ho en positiu, crec que han jugat molt bé aquí als EUA."

És a dir, una picada d'ullet a tots ells, i un missatge motivador que segur que els ajuda a créixer com a jugadors. Tot i això, Lewandowski ha deixat ben clara una cosa, que no tot són flors i violes, i és que falten jugadors a l'equip per intentar assolir els objectius marcats. 

"És molt difícil parlar del futur; primer hem d'intentar guanyar cada partit, però necessitem l'equip complet."

Així doncs, el polonès s'ha mullat, i ho ha dit sense pèls a la llengua. Ells han fet la feina com a equip durant aquesta gira de pretemporada, en què han demostrat que les coses poden anar bé, tot i que és conscient que falta temps i que s'han de millorar aspectes defensius i ofensius. No obstant això, el grup no està complet, falten jugadors. Parlant clar, el club ha de fitxar si volen que l'afició se senti orgullosa del Barça

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut