Picabaralla de Guardiola i Darwin Núñez
FUTBOL

Picabaralla entre Guardiola i Darwin Núñez al final del City - Liverpool

Empat a un entre el Manchester City i Liverpool en un partit que ha acabat amb retrets de Darwin Núñez a Pep Guardiola

Redacció Esport3Actualitzat

Repartiment de punts entre Manchester City i Liverpool en un partit descafeïnat on el més destacat ha estat una picabaralla protagonitzada per Darwin Núñez i Pep Guardiola. Al final del partit, el tècnic de Santpedor ha saludat el davanter 'red' i l'uruguaià ha aprofitat per buscar-li les pessigolles. Una discussió que no ha anat a més gràcies, en part, a Jürgen Klopp, que ha retingut el seu jugador.

Erling Haaland ha inaugurat el marcador al minut 30 i, amb aquesta diana, s'ha convertit en el futbolista que marca, de forma més ràpida, 50 gols a la Premier League. I és que el noruec només ha necessitat 48 partits per assolir aquesta gesta. Alexander Arnold ha empatat en el tram final per acabar amb una ratxa de 23 victòries consecutives del conjunt 'cityzen' a l'Ethiad Stadium.

Una avioneta sobrevola l'Etihad

No ho han captat les càmeres de televisió, però ho han vist tots els assistents a l'Etihad. Durant la segona part del Manchester City - Liverpool una avioneta ha sobrevolat l'estadi arrossegant una pancarta amb un contundent missatge que acusa la Premier League de corrupció. "Premier League = Corrupció" és el que s'hi ha pogut llegir.

Un fet que tindria relació amb la polèmica sanció de deu punts que la Premier ha imposat a l'Everton per presumptes irregularitats financeres i que ha relegat l'entitat "toffee" a la penúltima posició de la competició. No han patit les mateixes conseqüències altres clubs investigats pel mateix tipus de delicte, com el Chelsea o el Manchester City

 

Anar al contingut