Petrucci ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures a Jerez (@MotoGP)
MotoGP

Petrucci rebaixa el millor temps de Márquez en els segons entrenaments lliures del GP d'Espanya

El pilot italià de Ducati ha estat el més ràpid en la segona sessió amb un temps d'1:37.909, millorant el registre del Tro de Cervera (1:37.921), que no ha pogut rebaixar el seu registre matinal

Actualitzat

Danilo Petrucci ha superat per només dotze mil·lèsimes de segon Marc Márquez al final de la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de MotoGP al circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera.

El pilot italià de Ducati ha estat el més ràpid en la segona sessió amb un temps d'1:37.909, millorant el registre del Tro de Cervera (1:37.921), que no ha pogut rebaixar el seu registre matinal.

Petrucci ha signat el millor registre de la segona sessió de lliures per davant del seu company d'equip Andrea Dovizioso, Cal Crutchlow i Márquez, que ha baixat de la primera a la quarta posició tot i que ha fet el segon millor temps en la combinada.

En Moto3, l'italià Niccolò Antonelli ha agafat el relleu del britànic John McPhee i ha estat el més ràpid seguit pel japonès Tatsuki Suzuki i Raúl Fernández, mentre que el barceloní Gabriel Rodrigo ha acabat setè i el gironí Albert Arenas s'ha hagut de conformar amb la 22a posició.

I per últim, en Moto2 l'alemany Marcel Schrotter ha fet el millor temps de la sessió seguit per Àlex Márquez, Jorge Navarro i Augusto Fernández, tot i que no han pogut millorar el registre fet Navarro en la sessió matinal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut