Peterhansel és el nou líder del Dakar en cotxes en una etapa guanyada per Al-Attiyah

L'actual defensor del títol, al volant d'un Mini, ha trencat el domini incontestable dels Peugeot i s'ha imposat en la vuitena etapa al davant de Carlos Sainz i Stephane Peterhansel, que recupera el liderat de la classificació general
Actualitzat

El qatarià Nasser al-Attiyah ha trencat el domini incontestable dels Peugeot en la categoria de cotxes i ha sumat la victòria en la vuitena etapa del Ral·li Dakar. En una jornada marcada per la presència de les dunes i exigent en la navegació, l'actual defensor del títol, al volant d'un Mini, ha estat el més ràpid al davant de Carlos Sainz i Stephane Peterhansel, que recupera el liderat de la classificació general.

Després de sis triomfs d'etapa amb domini absolut de la marca francesa, Al-Attiyah ha donat la primera victòria en aquest Dakar a Mini després de recórrer els 534 quilòmetres entre Belen i Salta, amb un temps de 6 hores, 32 minuts i 23 segons, 12 segons menys que Sainz i amb 31 d'avantatge respecte a Peterhansel.

El fins ara líder, el francès Sébastien Loeb, s'ha quedat aturat a 30 quilòmetres de la meta per una avaria mecànica i ha perdut molt de temps respecte als seus rivals. A la classificació, Peterhansel és primer amb 2 minuts i 9 segons d'avantatge sobre Sainz i gairebé 15 minuts respecte a Al-Attiyhah, segon i tercer, respectivament.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut