Bàsquet

Pesic, sobre el retorn de Pau Gasol: "No és una realitat"

L'entrenador del Barça de bàsquet ha volgut desmarcar-se sobre el possible retorn del pivot català en la roda de premsa prèvia al partit contra el Maccabi de Tel-Aviv

Actualitzat

Aquest dijous ha sortit a la llum que el Barça sondejaria un possible retorn de Pau Gasol al Palau Blaugrana per poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. L'entrenador de la secció de bàsquet, Svetislav Pesic, ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit d'Eurolliga que els enfrontarà aquest divendres amb el Maccabi de Tel-Aviv i li han preguntat sobre la qüestió:

"És la mateixa situació que quan Nowitzki jugava els últims anys de la seva carrera; em van preguntar si jugaria amb el Bayern de Munic i no ho va fer mai. No és una realitat. Pau necessitat recuperar-se físicament, és el més important, i arribar a jugar dos o tres anys més a la NBA"

També se li ha preguntat sobre Pau Gasol a Pierre Oriola. El pivot de Tàrrega també ha volgut treure ferro a l'assumpte:

"Som els que som. Ens sap greu que el Pau no pugui disfrutar del que més li agrada, que és el bàsquet i l'hagi de deixar temporalment. Però nosaltres estem els que estem, i ens centrem en els que estem aquí".

 

ARXIVAT A:
Svetislav Pesic Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut