El trofeu de la Copa de la Reina que l'any passat va anar a parar a les vitrines del Barça
El trofeu de la Copa de la Reina que l'any passat va anar a parar a les vitrines del Barça
futbol

Per què s'estan jugant alguns partits de Copa de la Reina malgrat la vaga d'àrbitres?

Les reunions entre la Lliga i la Federació espanyola no arriben a bon port, però mentrestant s'ha donat el tret de sortida al torneig del KO

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre la Lliga femenina i l'RFEF segueixen sense arribar a cap acord per posar punt final a l'aturada indefinida de les àrbitres de la màxima categoria estatal del futbol femení -- la presidenta de la competició, Beatriz Álvarez, ha reconegut "no ser optimista"--, aquest dimarts hi havia expectació per veure si es començava a disputar la Copa de la Reina. És a dir, si la vaga es feia extensiva al torneig del KO.

I la resposta ha estat afirmativa però amb un asterisc. La pilota no ha rodat en les rondes corresponents a la primera fase on hi ha enquadrats conjunts de l'elit, com el Llevant les Planes, que s'ha desplaçat en va al camp del Real Unión de Tenerife Santa Cruz. O el duel entre el Bizkerre i l'Alhama de Múrcia, acabat d'ascendir a Primera. En aquests casos, les àrbitres designades formen part del col·lectiu que protesta per professionalitzar-se i, en conseqüència, han mantingut l'aturada.

 

En canvi, des de les 17.00 de la tarda sí que s'han començat a jugar aquelles eliminatòries que enfronten equips de categoria inferior a la Lliga F, com l'Espanyol, l'Europa, les badalonines del Seagull o les lleidatanes de l'AEM. Dirigeixen aquests xocs àrbitres no professionals.

Anar al contingut