Lucas Bergvall
Lucas Bergvall passaria la revisió mèdica aquest mateix divendres
Barça

Per què la perla sueca Lucas Bergvall hauria plantat el Barça

Semblava tot fet, però la jove promesa sueca hauria triat el Tottenham en les últimes hores del mercat de fitxatges d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

Semblava que Lucas Bergvall ho tenia tot fet amb el Barça. La perla sueca va estar aquesta setmana a Barcelona per tancar el seu fitxatge amb el club blaugrana, però el futbolista, que aquest divendres compleix 18 anys, ha decidit encarar el seu camí cap a la Premier. Segons el periodista especialitzat en fitxatges Fabrizio Romano, Bergvall ha escollit finalment el Tottenham en les últimes hores del mercat de fitxatges.


També ho ha avançat The Athletic, que detalla una xifra de 10 milions més variables i li asseguraria una fitxa del primer equip. El Barça no oferia més de 7 milions i una fitxa del filial, amb la intenció d'incorporar-lo a partir de l'1 de juliol.

Malgrat que encara no és oficial, el jove jugador del Djurgarden, que avui compleix la majoria d'edat, passaria aquest divendres la revisió mèdica.

A més del Tottenham, altres grans d'Europa havien apostat fort per ell, com l'Inter de Milà l'Eintracht de Frankfurt. Ell, però, sempre havia mostrat predilecció pel Barça

No fa gaire, el van fer escollir entre el Manchester City i el club blaugrana. Aquesta va ser la resposta de Bergvall:

Segons la premsa nòrdica, l'internacional suec Dejan Kulusevski, jugador del Tottenham, va estar present a la visita de Bergvall als camps d'entrenament de l'equip anglès. El seu compatriota hauria convençut la jove perla sueca, que ha deixat amb un pam de nas el Barça.

 

Anar al contingut