Guardiola conversa en un partit amb un dels seus alumnes predilectes, Haaland (Reuters)
Guardiola conversa en un partit amb un dels seus alumnes predilectes, Haaland (Reuters)
futbol

Pep Guardiola respira en conèixer el comunicat mèdic d'Erling Haaland: no hi ha trencament

El noruec podrà ser a l'Aràbia Saudita per disputar el Mundial de Clubs

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola respira tranquil. Erling Haaland, el seu home gol al Manchester City, no té cap fractura al peu i podria tornar als terrenys de joc el proper dissabte contra el Crystal Palace. El tècnic de Santpedor resumia el comunicat dels metges d'aquesta manera:

"Està molt millor, ja camina i no té dolor."

Notícies positives a l'Etihad Stadium després que Guardiola reconegués que el problema del noruec tenia pronòstic incert. El davanter es va perdre el triomf contra l'acabat d'ascendir, el Luton Town, per una lesió per estrès ossi que també el farà descansar en l'última jornada de fase de grups de la Champions. Els "citizens", ja classificats per a vuitens com a primers, visiten l'Estrella Roja de Belgrad.

Quan sembla segur que Haaland podrà ajudar els seus companys serà al Mundial de Clubs que es disputa a l'Aràbia Saudita. Els anglesos, vigents vencedors de la Champions, debuten el 19 de desembre.

L'ensurt d'una lesió inoportuna

Després de quatre partits de Premier League sense guanyar -- tres empats i l'última derrota contra el matagegants Aston Villa --, la lesió d'Erling Haaland va debilitar un Manchester City de Pep Guardiola que va patir més del compte per trencar la mala ratxa al camp del modest Luton Town.

El tècnic de Santpedor va revelar abans del duel de Kenilworth Road que el noruec arrossegava una amenaça d'estrès ossi al peu que el tindria de baixa un termini que no va saber concretar:

"No sé quant de temps estarà fora. Setmana a setmana, dia a dia, veurem què passa."

L'actual Bota d'Or va sentir molèsties en l'últim partit contra el conjunt d'Unai Emery i el més recomanable ha estat parar. A Luton el substitut en punta d'atac de l'actual pitxitxi del campionat anglès amb 14 gols ha estat l'argentí Julián Álvarez. Les dianes, però, van ser obra de Bernardo Silva i Jack Grealish.

Guardiola conversa amb Haaland durant el partit contra el Chelsea, el primers dels tres empats consecutius
Guardiola conversa amb Haaland durant el partit contra el Chelsea (Reuters)
Anar al contingut