Julián Álvarez, en una imatge d'arxiu jugant amb el Manchester City (Europa Press)
Futbol

Pep Guardiola confirma la marxa de Julián Álvarez i el seu nou destí

L'internacional argentí deixa el Manchester City per reforçar l'Atlètic de Madrid a canvi de més de 95 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha confirmat les informacions que apuntaven a una sortida de Julián Álvarez del Manchester City cap a Madrid per incorporar-se a les files de l'Atlètic. L'internacional argentí ha estat donant a entendre durant l'estiu, mentre estava disputant els Jocs Olímpics amb la seva selecció, que no estava a gust a l'equip anglès i finalment la seva estratègia sembla haver funcionat. 

"Sí, ell vol marxar, vol un nou repte i l'Atlètic de Madrid és un club de primer nivell a Espanya i a Europa. els dos clubs s'han posat d'acord i només ens queda desitjar-li el millor i que pugui trobar el que estava buscant"   

El tècnic bagenc ha dit que ha conegut la notícia a través dels directius del City i no ha volgut mullar-se sobre si el club farà un esforç per omplir el buit que deixa l' "Aranya". En qualsevol cas, no ha estalviat elogis per a l'argentí: 

"Ha estat gairebé tres anys aquí. Ho hem guanyat tot junts i la seva contribució a l'equip ha estat enorme. He aprés al seu costat".  

L'Atlètic de Madrid pagarà una quantitat propera als 82 milions de lliures esterlines (uns 95,6 milions d'euros) per Julián Álvarez, que serà anunciat oficialment en qüestió de dies.  A més de l'argentí, l'Atlètic de Madrid s'ha reforçat aquest estiu amb l'ariet noruec Alexander Sorloth (Vila-real, 32 milions d'euros) i el central francoespanyol Robin Le Normand (34,5 milions d'euros).  

Anar al contingut