Pep Guardiola observa un telèfon mòbil en una banqueta
Pep Guardiola observa un telèfon mòbil en una banqueta
futbol

Pep Guardiola confessa la seva nul·la relació amb els xats i les xarxes socials

L'entrenador del City, guanyador de 6 Premier League, està més còmode amb les tradicionals formes de comunicació

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola és de la generació del 71 i, per tant, no és cap nadiu digital. Per la seva escassa participació digital en primera persona, s'intuïa que el tècnic del City, guanyador de 6 Premier Leagues, era feliç vivint allunyat de la polifonia de les xarxes socials. Ara ha esvaït qualsevol dubte en una entrevista amb Sky Sports.

Guardiola només té un telèfon mòbil per trucar i enviar missatges, els clàssics SMS. Prescindeix d'aplicacions de missatgeria instantània i de qualsevol plataforma que es faci dir xarxa social:

Quan l'entrenador bagenc es veu obligat a tenir presència digital compta amb els perfils del seu equip de comunicació, el @PepTeam.

Els missatges d'aquest canal corporatiu tenen el beneplàcit d'un Guardiola que quan li pica la curiositat, consulta el mòbil de les seves filles, assegura. Una d'elles, Maria Guardiola, pensa de forma oposada al seu pare, ja que compagina la seva feina a la Fundació Guardiola Sala amb una elevada activitat com a influencer.

Al llarg de la seva carrera, Guardiola ha restringit l'accés dels seus futbolistes al wifi en determinats contextos per tal d'evitar distraccions.  

Anar al contingut