Pedri durant un entrenament (EFE)
Pedri durant un entrenament (EFE)
Barça

Pedri, tres setmanes de baixa: perilla la Supercopa

Amb l'absència del canari i la de De Jong per acumulació de targetes, Xavi haurà d'improvisar un mig del camp de circumstàncies contra el cuer

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels fars del Barça, Pedri González, va notar molèsties al recte de la cuixa a Mestalla i, lluny de remetre, s'han fet més evidents en l'entrenament d'aquest dimarts, després de rebre un cop. El resultat, una nova lesió muscular del canari, que el farà estar unes tres setmanes de baixa. 

D'aquesta manera, Pedri es perd un mínim de quatre partits. És baixa segura per a la visita de l'Almeria, per al viatge a Dallas per disputar l'amistós contra l'Amèrica de Mèxic, el primer compromís de la Lliga del 2024 al camp del seu exequip, el Las Palmas, i els setzens de la Copa contra el Barbastre. Tots els esforços se centraran a recuperar el de Tegueste per a la Supercopa d'Aràbia, on els culers jugaran la seva semifinal contra l'Osasuna l'11 de gener.

Aquest curs l'internacional s'ha passat gairebé tres mesos a la infermeria per una lesió al recte anterior de la cuixa dreta i, amb el seu historial d'afeccions musculars, els serveis mèdics prefereixen no córrer riscos.

Amb l'absència de Pedri per lesió i De Jong per acumulació de targetes, Xavi haurà d'improvisar un mig del camp de circumstàncies contra el cuer.

El club ha distribuït el següent comunicat mèdic:

Anar al contingut