Barça

Pedri estarà un mínim de dos mesos de baixa

El jugador comença la temporada amb una nova lesió al recte anterior de la cuixa dreta

Redacció Esport3Actualitzat

Nova lesió de Pedri. El canari té una lesió al recte anterior de la cuixa dreta i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. El Barça ho ha anunciat aquest dijous al matí i serà baixa durant mínim dos mesos. La primera absència, el partit contra el Vila-real d'aquest diumenge.

El jugador s'ha lesionat fent un xut a l'entrenament d'aquest dijous. Aquest contratemps per al Barça se suma a la lesió de Ronald Araujo, que ja es va perdre l'últim partit contra el Cadis.

Es tracta de la mateixa lesió que va patir contra el Manchester United al mes de febrer en l'eliminatòria de de la Lliga Europa. En aquella ocasió, va estar un total de dos mesos de baixa, comptant una recaiguda, que va fer allargar tres setmanes la recuperació incial.

Per tant, a més dels propers partits de Lliga, també es perdrà els duels de classificació per a l'Eurocopa del 2024 que Espanya disputarà contra Geòrgia (8 de setembre) i Xipre (el dia 12 de setembre).

Un problema recorrent per al canari

Veure Pedri lesionat s'esta convertint en una tradició. Després de jugar-ho tot la temporada 20-21, amb Eurocopa i Jocs Olímpics inclosos, Pedri ha encadenat molts problemes musculars.

Les lesions de Pedri
Les lesions de Pedri

Entre setembre de 2021 i l'abril del 2022, el canari es va fer tres lesions musculars a la cama esquerra. 

La temporada passada, Pedri es va perdre 12 partits de Lliga per lesió muscular. Des de principis d'any és la tercera lesió que pateix el futbolista.

També es va perdre els últims quatre partits de la Lliga passada per unes molèsties a la cama i no va ser convocat amb la selecció espanyola per disputar la Lliga de les Nacions.

Aquest any 2023 ha estat la dreta la que s'ha convertit en un malson per al migcampista culer, especialment el recte anterior de la cuixa.  

Aquestes lesions han deixat Pedri fora de combat 54 partits. Ara Xavi el torna a perdre fins a finals d'octubre..Adeu a uns quants partits de Lliga i al començament de la Champions. 

Pedri, lesionat al recte anterior de la cuixa dreta
Pedri durant el partit contra el Cadis (EFE)

L'estat físic de Pedri ha estat un dels temes de la pretemporada. El cas és que el jugador canari havia fet un canvi corporal sorprenent, amb canvi d'alimentació inclòs per tal de prevenir lesions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut