Pedri: "He fet molt poques assistències, he de millorar"
Barça

Pedri: "He fet molt poques assistències, he de millorar"

El canari dona detalls de la preparació especial que està fent per prevenir lesions

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça debuta a la pretemporada aquesta matinada de dissabte a diumenge contra la Juventus, en directe per TV3 a les 4.25. Des de Los Angeles, Pedri González ha parlat de les sensacions de l'equip abans d'aquest primer partit i, en especial, de les seves. S'ha mostrat satisfet d'haver pogut aprofitar aquest any les vacances per reforçar-se físicament amb l'objectiu de prevenir lesions, quan se li ha preguntat per l'evident evolució corporal que ha fet el jugador canari.

El jove migcampista assegura que s'han de millorar moltes coses i que té com l'espina clavada de la Champions. A nivell personal, no ha dubtat a dir que aquesta temporada "ha fet molt poques assistències".

"Les assistències és una cosa que he de millorar, i arribar més a l'àrea, em demana Xavi."

 

Pedri ha fet un canvi d'hàbits i d'alimentació per prevenir lesions. "Menjar més saludable, molt peix i no menjar les croquetes de la meva mare", ha bromejat el jugador blaugrana.


Lloances per a Gündogan

"Tots el coneixem de veure'l jugar al City i ara tinc la sort de veure'l a cada entrenament. És un jugadoràs", ha dit el canari sobre el nou fitxatge blaugrana.

Cas Mbappé

Sobre la possible arribada al Madrid de Mbappé, Pedri ha estat contundent: "No soc el secretari tècnic del Madrid, i m'he de centrar en la pretemporada i les nostres coses".

 

 

Anar al contingut