barça

Pedri es trenca a la cuixa i estarà almenys un mes de baixa

El canari ha demanat el canvi al minut 37, quan ha notat dolor a la cama dreta. Es perdrà la tornada a Manchester i l'anada de les semis de la Copa del Rei al Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha confirmat l'abast de la lesió de Pedri en un comunicat oficial:

Els blaugranes van perdre una de les seves millors armes quan tot just s'havien disputat 40 minuts de la primera meitat del duel contra el Manchester United. Pedri va demanar el canvi al 37, quan va notar dolor a la cuixa dreta, i tres minuts més tard es va estirar a terra mentre esperava ser substituït per Sergi Roberto, inèdit en els darrers cinc partits.

El contratemps l'obligarà a perdre's la tornada a Manchester i l'anada de les semis de la Copa del Rei al Bernabéu, previstes per al primer de març.

Caldrà veure si podrà arribar als clàssics del Camp Nou, el 19 de març a la Lliga i la primera setmana d'abril a la Copa.

 

Il·lustres lesionats

Pedri és el tercer titular que entra a la infermeria. S'afegeix a la llista de lesionats, amb noms com els de Sergio Busquets i Dembélé. El primer pot forçar pel partit d'Old Trafford; el gal, en canvi, està descartat. Si es té en compte que Gavi tampoc hi serà per sanció, Xavi es veurà obligat a improvisar un mig del camp sense alguns dels seus imprescindibles.

Anar al contingut