Pecco Bagnaia, negociant un revolt al circuit de Misano (Reuters)
Motor

Pecco Bagnaia guanya el pols a Jorge Martín a la cursa esprint del Gran Premi de l'Emília-Romanya

Marc Márquez, que ha protagonitzat una accidentada qualificació, acaba quart

Redacció Esport3Actualitzat

La lluita pel liderat del Mundial de MotoGP treu foc entre Jorge Martín i Pecco Bagnaia. El pilot italià ha guanyat un pols al madrileny en imposar-se a la cursa esprint del Gran Premi de l'Emília-Romanya. En tercer lloc s'ha classificat una altra Ducati del 2024, la d'Enea Bastianini.

Marc Márquez no ha tingut aquesta vegada opció als primers llocs. El pilot cerverí ha tingut una accidentada sessió de qualificació que l'ha fet sortir des de la tercera línia de l'engraellat. Massa avantatge per als dos pilots que el precedeixen a la general. El gran dels Márquez ha acabat quart, una bona posició tenint en compte com havia anat la "qualy".

La lluita pel triomf ha quedat reduïda ben aviat a dos pilots i Jorge Martín ha liderat la cursa des del principi. Però una petita errada a falta de cinc voltes l'ha penalitzat Bagnaia amb un avançament estratosfèric. Un cop ha aconseguit la primera posició, el vigent campió del món ja no l'ha deixada anar. Després d'aquesta cursa, Martín continua líder amb només quatre punts de renda sobre Bagnaia.  

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut