Badosa acaba amb la ratxa de sis victòries consecutives (EFE)
Tenis

Paula Badosa trenca la bona ratxa i s'acomiada de Toronto

Les molèsties al peu esquerre han acabat amb el somni de la tenista catalana

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa ha vist trencada la ratxa de sis victòries consecutives. L'empordanesa, que venia de guanyar a Washington, ha caigut en segona ronda del WTA 1000 de Toronto a mans de la letona Jelena Ostapenko, número 11 del món. I això que Badosa havia començat dominant. S'ha adjudicat el primer set. Però a partir d'aquí ha notat molèsties al peu esquerre. Ha necessitat fins i tot assistència mèdica. I al final ha acabat sucumbint per 3 a 6, 7 a 6 i 6 a 2.

Badosa tornant la pilota davant la tenista Jelena Ostapenko (EFE)

Badosa va arribar a Toronto amb la moral ben alta, després de guanyar diumenge passat el WTA 500 de Washington, el seu primer torneig des del 2022. La jugadora espanyola va confessar a l'Agència EFE dimecres que, després de recuperar-se de la lesió d'esquena que la va mantenir allunyada de les pistes l'any passat i fer canvis al seu equip tècnic, es tornava a trobar en el millor estat físic i mental.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 

La crònica del partit

Badosa va obrir dimecres la seva participació a Toronto amb una victòria rotunda davant la danesa Clara Tauson. I aquest dijous ha començat el seu partit contra la letona Jelena Ostapenko, quarta cap de sèrie i número 11 de món, amb pas ferm.

La jugadora espanyola ha resolt el primer set amb un 6-3 i un gran servei. Però al segon set les coses se li han torçat quan ha començat a notar molèsties als peus. Tot i resistir, Ostapenko ha aconseguit el set per 7-3 al tie break.

 

Al tercer i últim set, en què Badosa ha hagut de ser atesa pel personal mèdic del torneig per tractar les molèsties, Ostapenko s'ha imposat amb facilitat per 6-2, ha guanyat el partit i ha posat punt final a la ratxa de sis victòries consecutives de l'espanyola.

La letona s'enfrontarà ara a vuitens de final a la nord-americana Taylor Townsend, que s'ha desfet amb facilitat de la canadenca Marina Stakusic per 6-0 i 6-2.

 



 

Anar al contingut