Paula Badosa celebrant un dels punts contra Taylor Townsend
Paula Badosa celebrant un dels punts contra Taylor Townsend (EFE)
Tenis

Paula Badosa trenca el seu malefici a l'Open dels Estats Units

La tenista begurenca jugarà la tercera ronda de l'últim Grand Slam després de superar en dos sets Taylor Townsend (3-6 i 5-7)

Redacció Esport3Actualitzat

La catalana Paula Badosa s'ha classificat per a la tercera ronda de l'Open dels Estats Units per primera vegada a la seva carrera. La begurenca ho ha aconseguit després de superar la nord-americana Taylor Townsend en dos sets (3-6 i 5-7) en un partit que ha durat una hora i 40 minuts.

L'enfrontament ha estat a la pista Louis Amstrong, la segona més gran de l'Open dels Estats Units, a les 11 del matí hora nord-americana. Badosa s'ha mostrat molt concentrada des de l'inici i ha mostrat un alt nivell de tenis.


La catalana s'ha posat amb break a favor, i amb el 2-5 semblava que tancaria el primer set, però la nord-americana ha recuperat el break i ha servit per posar pressió a Badosa amb el 3-5. Però la catalana ha tornat a fer un altre break per tancar la primera mànega en 40 minuts. 

A la segona, Townsend ha incrementat el seu nivell i ha posat les coses molt difícils a la seva rival. Però quan estava contra les cordes, amb 5-3 en contra, Badosa ha tret el seu millor tenis per sumar quatre punts consecutius i adjudicar-se el segon set i el partit. Ara, la begurenca jugarà contra Elena-Gabriela Ruse, de 26 anys i 122 del món. La romanesa ha donat la sorpresa i ha superat la vigent campiona de Wimbledon, la txeca Barbora Krejcíková, número 8 del món.


Llàgrimes d'una campiona

Una de les imatges més emotives que ens ha deixat fins al moment l'Open dels Estats Units és la protagonitzada per Naomi Osaka. La que va ser número 1 del món ha superat Jelena Ostapenko, número 10 del món, en un partit que ha durat poc més d'una hora. La japonesa, que va tenir problemes de salut mental, ha tornat a mostrar un gran nivell de tenis i no ha pogut evitar les llàgrimes d'alegria.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut