Paula Badosa fa un petó al Paula Badosa trofeu del WTA 500 de Washington (EFE)
Paula Badosa, amb el trofeu del WTA 500 de Washington (EFE)
Tenis

Paula Badosa guanya el WTA 500 de Washington, primer torneig en dos anys i mig

L'empordanesa ha posat fi al seu calvari amb una treballada victòria en tres sets contra la txeca Marie Bouzková (6-1, 4-6 i 6-4)

Redacció Esport3Actualitzat

La tenista empordanesa Paula Badosa ha guanyat aquest diumenge el WTA 500 de Washington, que disputava per invitació. S'ha imposat en la final a la txeca Marie Bouzkova en tres sets (6-1, 4-6 i 6-4), després de dues hores i 24 minuts de joc. És el seu primer triomf en un torneig des del gener de 2022, quan es va imposar a Sidney. En els últims dos anys i mig, la seva carrera havia estat marcada per les lesions i els mals resultats.


Badosa, que va arribar a ser número 2 del món, amb aquest triomf pujarà del 62è al 40è lloc del rànquing WTA. Amb 25 anys, l'empordanesa té quatre tornejos en les seves vitrines: Belgrad (2021), Indian Wells (2021), Sidney (2022) i Washington (2024). Per les circumstàncies amb què s'ha donat, aquest últim serà per sempre un dels més ben valorats:

 

Per descomptat, Indian Wells sempre serà aquí, però aquesta és una situació diferent. Aquí he lluitat molt contra mi mateixa i contra els meus pensaments. Crec que aquesta és una de les victòries més grans de la meva carrera

Badosa, que en el passat Wimbledon va mostrar una clara millora tot arribant fins als vuitens de final, creu que es troba en un molt bon moment: "Vull provar-me una mica més, però crec que estic en el camí. El més important és que estic motivada i el meu cos està responent. Sí, podem dir que estic de tornada", ha admès amb un somriure.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut