Badosa no ha pogut amb Gauff a Doha

Paula Badosa, eliminada a Qatar

La tenista begurenca ha perdut per 6 a 2 i 6 a 3 amb la jove nord-americana de 17 anys Cori Gauff, 23a del món
Xavier Bonastre i Thió Actualitzat
TEMA:
Paula Badosa

No sembla estar en el seu millor moment Paula Badosa després de l'Obert d'Austràlia. Des d'aleshores ha jugat a Dubai, la setmana passada, i a Doha, aquesta, i en els dos tornejos s'ha acomiadat abans del que es podia esperar.

A Dubai va caure en el primer partit contra una jugadora que venia de la fase prèvia. I a Doha, si bé va guanyar el primer partit, no ha pogut evitar perdre en el segon. La nord-americana de 17 anys i 23a del món, Cori Gauff, l'ha superada per un clar 6 a 2 i 6 a 3 en 1 hora i 18 minuts. Badosa ha anat a remolc des de bon començament perquè ha perdut el servei dos cops en els tres primers jocs del partit. Una llosa massa feixuga per lluitar per un set que ha acabat amb un clar 6 a 2 per a Gauff.

En el segon set les coses no han millorat excessivament per a la catalana. Ha perdut el servei en el 5è joc i a partir d'aquí Gauff no ha donat opció a la reacció que pretenia Badosa. Amb la primera pilota de partit que ha tingut, Gauff n'ha tingut prou per derrotar Badosa per primer cop. Era la segona vegada que s'enfrontaven.

La tenista catalana jugarà el seu pròxim torneig a Indian Wells, als Estats Units, del 9 al 20 de març, on defensarà el títol --el més important de la seva carrera-- que va guanyar l'any passat.

Muguruza derrota Brengle amb autoritat

Qui sí que ha avançat ronda a Doha ha estat Garbiñe Muguruza. La hispanoveneçolana no ha donat cap opció a Madison Brengle, imposant-se per un contundent 6-0 i 6-2. El partit ha durat només una hora i mitja i ha estat dominat de principi a fi per la favorita número 5 del torneig. Muguruza s'ha anotat els vuit primers jocs i Brengle, número 60 del rànquing, ha estat incapaç de revertir la situació. 

Muguruza, que busca el seu onzè títol professional, jugarà ara els quarts de final contra Jelena Ostapenko, quinzena cap de sèrie, que ve d'eliminar la segona favorita, la txeca Barbora Krejcikova, per 6-3 i 6-2.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut