Paula Badosa celebra un cop guanyador (EFE)
Tenis

Paula Badosa accedeix per primera vegada als quarts de final del US Open

La tenista begurenca supera la xinesa Yafan Wang en dos sets i es manté en la cursa pel seu primer Grand Slam

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa continua apuntant alt en la gira nord-americana. La tenista catalana s'ha desfet amb gran autoritat de la xinesa Yafan Wang (6-1 i 6-2) per accedir per primera vegada en la seva carrera als quarts de final de l'Open dels Estats Units. A Badosa, l'espera ara la nord-americana Emma Navarro, la dotzena jugadora mundial, que ha eliminat la vigent guanyadora a Flushing Meadows -i número 3 del món- Coco Gauff. .

Badosa ha tornat a mostrar el seu gran moment de forma i de tenis i no ha donat cap opció a Wang, en un duel que ha liquidat en una hora i 22 minuts. La tenista de Begur, que va arribar a ser la segona jugadora mundial l'any 2022, ha viscut un carrusel d'emocions en els últims mesos.

A la primavera, fins i tot va pensar a abandonar pels problemes que tenia a l'esquena, però en els darrers mesos ha pogut jugar sense dolor i ha anat recuperant un nivell similar al que tenia dos anys enrere.

En la vigent gira nord-americana ha fet un salt qualitatiu important: ha guanyat el torneig de Washington i ha fet semifinals a Cincinnati, guanyant 14 dels últims 16 partits. En conseqüència, ha passat del 140 lloc del rànquing de la WTA al 29 en tres mesos.

 

 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut