Patri Guijarro, lluint el braçalet de capitana del Barça, en un partit recent (Europa Press)
Futbol

Pau olímpica: Patri Guijarro torna a la selecció espanyola per jugar els Jocs

Montse Tomé ha donat a conèixer la llista de 26 preconvocades per a París 24, amb 7 jugadores catalanes i 9 de blaugranes

Actualitzat

El retorn de Patri Guijarro és la gran notícia de la llista de 26 jugadores preconvocades per als Jocs de París que la seleccionadora espanyola, Montse Tomé, ha donat a conèixer aquest dimarts. La migcampista mallorquina del Barça era una de les poques que es mantenien voluntàriament allunyades de la selecció des de l'anomenat "motí de les 15", el setembre del 2022. 

Guijarro, peça instrumental en els últims èxits del Barça, torna així a una convocatòria espanyola anys després, amb Espanya ja coronada campiona del món i amb serioses aspiracions d'endur-se l'or olímpic. 

Montse Tomé ha fet una primera llista de 26 jugadores, de les quals n'acabarà descartant tres després de la concentració per ajustar-se als requisits olímpics. La llista està capitalitzada per jugadores del Barça: n'hi ha fins a nou, sense comptar Mariona Caldentey, que ja ha anunciat que plega de l'equip. Són Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Jana Fernández, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Vicky López, Patri Guijarro i Salma Paralluelo

A més d'Ona Batlle, Jana Fernández, Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas, hi ha tres catalanes més: Laia Aleixandri, Leila Ouahabi i Laia Codina. 

Aquesta llista servirà també per a la disputa dels pròxims partits de classificació per a l'Eurocopa, que la selecció espanyola ha de jugar davant la República Txeca (12 de juliol) a Praga i contra Bèlgica (16 de juliol) a A Coruña. 

 

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut