Pau Gasol només ha jugat tres partits amb la samarreta dels Bucks (@Bucks)

Pau Gasol s'opera d'una lesió al peu esquerre i diu adeu a la temporada

El pivot català dels Milwaukee Bucks ha passat pel quiròfan per operar-se d'una fractura del navicular per estrès al peu esquerre i és dubte per al Mundial de la Xina, que començarà el 31 d'agost
Actualitzat

El pivot català de Milwaukee Bucks, Pau Gasol, no tornarà a jugar aquesta temporada després d'haver passat pel quiròfan per operar-se d'una fractura de navicular per estrès al peu esquerre. Segons informa el seu departament de premsa, Gasol ha estat operat a Green Bay (Wisconsin) pel doctor Robert Anderson i amb la supervisió del metge dels Bucks, el doctor William Raasch. "Gasol es perdrà la resta dels play-off i s'espera una recuperació completa a temps per a la pretemporada NBA", diu el comunicat.

El pivot català va signar el passat 3 de març pels Bucks, però amb prou feines ha pogut disputar tres partits i 30 minuts, fins que la lesió el va obligar a parar. Gasol no ha jugat un partit en els dos últims mesos i, ara, el dubte és si podrà disputar el Mundial de la Xina, que començarà el 31 d'agost i al qual tenia intenció d'anar.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut