(@Penya1930)

Pas enrere del Divina Seguros Joventut després de perdre contra el Múrcia (86-94)

La Penya ha pagat amb derrota una mala primera part

Víctor LavagniniActualitzat

Els primers 20 minuts, 32 a 54, han posat el partit costa amunt pels verd-i-negres, massa llacunes, fora de ritme i de partit contra un Múrcia més físic, més efectiu, que ha fet 30 punts en els primers 10 minuts. Un triple de Rudez ha completat un parcial d'1n a 14. En el segon quart no ha variat la decoració, el Múrcia ha mantingut les regnes del partit i ha arribat al descans amb 22 punts d'avantatge amb 22 rebots i un 54% d'encert contra el 35% dels verd-i-negres.

Ha canviat de cara l'equip de Carles Duran a la represa. Albert Ventura darrere i Marko Todorovic davant han liderat la reacció badalonina. Els catalans, més agressius, han remuntat 17 punts en aquest tercer parcial i s'han arribat a posar a 3 a l'inici del quart, però no han arribat a empatar. 86 a 94. Todorovic, autor de 21n punts no ha pogut jugar els últims 6 minuts per lesió.

Pas enrere del Divina Seguros Joventut, que continua amb opcions de playoff, però amb un mínim marge d'error en els últims tres partits de la lliga regular.