El mestre Yoda amb la samarreta del PSG (Reuters)
El mestre Yoda amb la samarreta del PSG (Reuters)
Champions

París desafia el seu Darth Vader culer amb un "tifo" galàctic

La saga de "Star Wars" inspira una rebuda ben calenta als jugadors del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats del París Saint-Germain havien anunciat un ambient volcànic per rebre el Barça en els quarts de la Champions. I així ha estat, des de bon començament. Quan els jugadors han saltat a la gespa instants abans de començar el partit, han aixecat el cap i s'han trobat una ambientació digna de gran cita.

S'han trobat un espectacular "tifo" desplegat al fons del Parc dels Prínceps inspirat en "La guerra de les galàxies". No es tractava d'una única pancarta. Era, més aviat, una llarga recreació dels diversos personatges de la mítica saga, amb fins a tres passos.

El Barça, representat com a Darth Vader (@PSG_inside)

Així, han escollit la figura de Darth Vader per representar el Barça, com a gran contrincant en aquest batalla futbolística. Per contra, el menut mestre Yoda, enfundat en una samarreta del PSG, desafiava l'enemic amb dues espases làser.

Yoda branda dues espases làser (Reuters)
Yoda branda dues espases làser (Reuters)

La composició s'ha completat amb una tercera pancarta amb unes lletres ben grosses. Emulava l'habitual capçalera de cada entrega de "Star Wars". Hi apareixia tota una declaració d'intencions per part de l'afició parisenca. Així ho ha captat el periodista Andréa La Perna.

"Oh, ciutat de la llum, escolta i sent l'escalfor del nostre cor. Veus el fervor mentre caminem al teu costat en aquesta recerca? Expulsa l'enemic, finalment, perquè els nostres colors encara brillin. Allez, París!"

Anar al contingut