Dani Parejo, en l'òrbita del Barça (EFE)
Dani Parejo, en l'òrbita del Barça (EFE)
Barça

Parejo se suma a la llista del Barça per cobrir l'adeu de Busquets

No és una opció prioritària, però el club veu en Parejo una solució assumible per reforçar la demarcació de mig centre

Àlex Castells / Jordi GrauActualitzat

L'adeu de Sergio Busquets, camí de Miami, ha deixat un forat difícil de cobrir. Per Xavi Hernández, reforçar la posició de mig centre és una de les grans prioritats del mercat de l'estiu, i així ho ha fet saber a Mateu Alemany. La llista d'opcions és llarga i hi torna a aparèixer el nom de Dani Parejo, actual futbolista del Vila-real.

El gran desig de Xavi sempre ha estat Martín Zubimendi. No generava, però, prou consens en l'àrea esportiva del club i, a més, el seu preu és inassumible: 60 milions d'euros. Al Camp Nou, ja han activat la recerca d'alternatives.

No és una opció prioritària

La de Parejo no és una opció prioritària. De fet, el club espera resoldre abans altres operacions. En cas de no fructificar, Alemany centraria els esforços a convèncer, d'una vegada per totes, Dani Parejo. Encaixa en el perfil que sol·licita el tècnic per a una demarcació tan específica.

El migcampista madrileny, de 34 anys, ja ha estat en l'òrbita del Barça en altres ocasions. Fins i tot Valverde, en la seva etapa al Camp Nou, va trucar-li quan militava al València, però Parejo va declinar l'oferta. Encara té un any de contracte amb el Vila-real, però podria força la seva sortida.

Anar al contingut