Robert Lewandowski durant el viatge del Barça a Orlando
Robert Lewandowski durant el viatge del Barça a Orlando (FCB)
Barça

Paraula de Robert Lewandowski: la seva promesa per a la nova temporada

El davanter polonès ha atès els mitjans de comunicació després del primer entrenament del Barça a Orlando

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona s'ha trobat unes dures condicions meteorològiques en el seu primer entrenament a Orlando, on comença la seva gira nord-americana. L'extrema calor posarà a prova l'estat físic dels jugadors blaugranes, alguns dels quals han tornat recentment de les vacances. No és el cas de Robert Lewandowski, que ja porta una setmana entrenant amb la resta de l'equip a la ciutat esportiva Joan Gamper. 

El davanter polonès serà el pal de paller de l'atac del Barça a la pretemporada, que tindrà la prova de foc aquest mateix dimarts, contra el Manchester City, un partit que es podrà veure per TV3 a la 1.00 de la matinada.

Davant els mitjans de comunicació, Lewandowski ha valorat l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del Barça, un entrenador amb el qual va coincidir en la seva etapa al Bayern de Múnic. 

"Estem amb nou entrenador i estic segur que treballarem de valent. Com sempre que hi ha un nou entrenador, hi ha una idea nova. Ara hem d'entendre on volem anar i quina és la direcció. Tenim temps, encara."

"De Hansi Flick puc dir que jugarem ofensivament. Al Bayern, la idea era jugar ofensivament i marcar molts gols."

"La temporada passada no va ser bona per a nosaltres, per a mi tampoc, però som el FC Barcelona i hem de fer un pas endavant. El més important és que puguem fer un bon paper al terreny de joc."

Mbappé, un "repte" afegit

"Mbappé és un gran jugador. El Reial Madrid l'any passat va guanyar la Lliga i la Champions. És un repte per a nosaltres i l'arribada de Kylian és una motivació extra per a aquesta temporada."


Possibilitat de ser capità

"Amb la meva experiència i la meva edat el més important és què puc aportar al club durant el dia a dia. Porto dos anys al Barça i estic molt content."

Promesa per la nova temporada

"Estic segur que aquesta temporada marcaré més gols que l'any passat. Al final, una xifra de gols... Si aconseguim jugar bé i marco gols, crec que serà la millor solució."


Conflicte amb Xavi?

"No en tinc ni idea, d'això. Jo de Xavi només puc dir les coses bones que ha fet per aquest club. Aquests dos anys amb Xavi hi he tingut molt bona relació i ha estat un bon temps plegats. Li tinc molt respecte i com a entrenador ha fet moltes coses bones per aquest Barça."

Anar al contingut