Cole Palmer celebrant un dels gols contra el Brighton (Reuters)

Palmer fa embogir Stamford Bridge: pòquer de gols amb rècord inclòs

El jugador anglès ha guiat el Chelsea a la victòria amb quatre gols en una primera part trepidant contra el Brighton (4-2)
Redacció Esport3 Actualitzat

No hi ha cap dubte que Cole Palmer és un dels jugadors de moda de la Premier League. El futbolista anglès s'ho ha guanyat a base de gols. Fa dies que els aficionats rivals han de patir la celebració "del fred" de l'atacant "blue". Però mai a la lliga anglesa s'havia vist el que ha fet Palmer contra el Brighton aquest dissabte a la tarda.

I és que, en només 20 minuts --del 21' al 41'--, el futbolista ha estat capaç de fer un pòquer de gols... amb un golàs de falta directa inclòs. Stamford Brigde ha tornat a gaudir d'una tarda gloriosa del millor jugador del Chelsea, que ha donat el triomf al seu equip. Un Chelsea que a principis de temporada era l'objecte de burla del futbol europeu per la quantitat de jugadors a la plantilla --més de 40-- però que vol presentar la seva candidatura a la lluita per la lliga.

El pòquer de gols de Palmer

La victòria contra el Brighton per 4-2, amb tots els gols a la primera part, deixa l'equip entrenat per Enzo Maresca a dos punts del Liverpool, que lidera la classificació, i a només un de Manchester City i Arsenal. De moment, el conjunt "blue" és en posicions de Champions League, una competició que no disputa enguany després d'haver estat sisè a la passada Permier, una posició que li va donar accés a jugar la Conference League.