El conjunt blaugrana ha derrotat l'Olot (1-0) amb un gol de Pablo Torre (FCB)

Pablo Torre marca el primer gol de la pretemporada del Barça contra l'Olot

El jugador del primer equip ha marcat l'únic gol del partit en l'amistós a porta tancada que el Barça de Flick ha disputat contra l'Olot
Redacció Esport3 Actualitzat

El nou Barça de Hansi Flick ha estrenat la pretemporada amb un partit a porta tancada contra l'Olot. Els blaugranes només han pogut imposar-se per la mínima gràcies a un gol de Pablo Torre tot just arrencar la segona part.

L'alineació barcelonista ha estat formada per Iñaki Peña, J. Araujo, S. Domínguez, Iñigo Martínez, Balde, Romeu, Olmedo, Guille, Vitor Roque, Darvich i Toni. Per la seva part, l'Olot ha alineat els següents futbolistes: Ballesté, Uri Ayala, Salvans, Terma, De Marci, Arnau Forés, Yaya, Uri, Chema Moreno, Torras i Costa.

Per part del Barça també hi han participat Héctor Fort, Quim Junyent, Gerard Martín, Astralaga, Arnau Pradas, Andrés Cuenca, Lenglet, Pau Víctor, el golejador Pablo Torre, Álex Valle, Marc Bernal i Marc Casadó.

Laporta ha presenciat el partit, acompanyat del directiu Rafa Yuste, Deco i Bojan Krkic.

El diumenge 28 de juliol serà el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva, abans de fer les maletes per posar rumb a la gira dels Estats Units.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut