Girona

Pablo Maffeo: "Tenia clar que volia tornar al Girona, fos a Primera o a Segona"

El carriler dret, que arriba cedit per l'Sttutgart, on no ha trobat la continuïtat esperada, ha confessat en la seva presentació oficial que no ha dubtat ni un moment de tornar a Montilivi

Actualitzat

Pablo Maffeo ha estat presentat aquest divendres de forma oficial com a nou jugador del Girona. Una temporada després d'haver marxat del club gironí, el futbolista de Sant Joan Despí es retrobarà amb el seu antic equip per mirar d'ajudar-lo a tornar a Primera. El carriler dret, que arriba cedit per l'Sttutgart, on no ha trobat la continuïtat esperada, ha confessat en roda de premsa que no ha dubtat ni un moment de tornar a Montilivi.

"Tenia clar que volia jugar aquí, fos a Primera o a Segona. És una llàstima que les coses hagin arribat així, però estic content i feliç. Crec que ha estat una decisió molt fàcil, venir aquí. Vaig parlar amb el Quique i en vaig tenir prou amb una trucada perquè em convencés al 200% per tornar. A Girona he estat feliç, per això no he dubtat ni un moment."

Maffeo, de 21 anys, assegura que torna més madur que quan va marxar i ha admès que l'objectiu de l'equip és assolir l'ascens a Primera, però sense obsessionar-se.

"He madurat. M'he fet més fort i he après coses per poder millorar. No ens hem d'obsessionar amb l'ascens però tenim clar que és l'objectiu de la temporada."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut