Pablo Maffeo: "Tenia clar que volia tornar al Girona, fos a Primera o a Segona"

El carriler dret, que arriba cedit per l'Sttutgart, on no ha trobat la continuïtat esperada, ha confessat en la seva presentació oficial que no ha dubtat ni un moment de tornar a Montilivi
Actualitzat

Pablo Maffeo ha estat presentat aquest divendres de forma oficial com a nou jugador del Girona. Una temporada després d'haver marxat del club gironí, el futbolista de Sant Joan Despí es retrobarà amb el seu antic equip per mirar d'ajudar-lo a tornar a Primera. El carriler dret, que arriba cedit per l'Sttutgart, on no ha trobat la continuïtat esperada, ha confessat en roda de premsa que no ha dubtat ni un moment de tornar a Montilivi.

"Tenia clar que volia jugar aquí, fos a Primera o a Segona. És una llàstima que les coses hagin arribat així, però estic content i feliç. Crec que ha estat una decisió molt fàcil, venir aquí. Vaig parlar amb el Quique i en vaig tenir prou amb una trucada perquè em convencés al 200% per tornar. A Girona he estat feliç, per això no he dubtat ni un moment."

Maffeo, de 21 anys, assegura que torna més madur que quan va marxar i ha admès que l'objectiu de l'equip és assolir l'ascens a Primera, però sense obsessionar-se.

"He madurat. M'he fet més fort i he après coses per poder millorar. No ens hem d'obsessionar amb l'ascens però tenim clar que és l'objectiu de la temporada."

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut