Maffeo, abans d'un partit amb el Mallorca (Europa Press)

Pablo Maffeo: el català que s'ha cansat d'esperar Espanya i jugarà amb l'Argentina

El tècnic de l'"albiceleste", Lionel Scaloni, l'ha convençut per jugar amb l'Argentina i tot està pendent d'un tràmit burocràtic
Redacció Esport3

Pablo Maffeo jugarà amb l'Argentina. El jugador català del Mallorca, que encara no ha estat internacional amb la selecció espanyola, ha decidit jugar amb la selecció argentina de Leo Messi.

El seleccionador Lionel Scaloni és exjugador del Mallorca i resideix habitualment a l'illa, ben a prop d'on viu i juga Maffeo. Segons Relevo, l'entrenador argentí ha convençut el jugador per ser internacional amb l'"albiceleste". La situació està pendent d'un tràmit burocràtic i l'AFA podria anunciar la convocatòria del defensa català en els pròxims dies.

Un gir de timó després de jugar amb Espanya

Maffeo ha jugat amb pràcticament totes les categories de la selecció espanyola, menys a l'absoluta. La seva primera idea era esperar una trucada de Las Rozas, però el jugador s'ha cansat d'esperar i l'ha convençut la proposta argentina.

El defensa del Mallorca és de Sant Joan Despí, però la seva mare va néixer a l'Argentina i el seu pare és italià. Una mescla d'orígens que ha obert el ventall d'opcions per al jugador, i sembla que ha triat l'opció argentina.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut